Autocars

De autocars hebben alle mogelijke comfort, zoals jet-regulation, luchtvering, stereo/hifi, video, bar met dranken, WC, enz...

Steeds rijden twee ervaren chauffeurs je veilig tijdens de nacht naar je wintersportbestemming.

Indien je voor het vervoer met autocar kiest, kom je uitgerust op je bestemming aan en door het nachttraject win je 2 dagen: je hebt namelijk de mogelijkheid om te skiën bij de aankomst en op de vertrekdag.

Reizen in First Class

Comfortabele zetel
Met verstelbare rugsteun (20°)
Zetelafstand: min. 70 cm

Reizen in Comfort Class

Extra comfortabele relaxzetel
Met verstelbare rugsteun (45°)
Voetsteun voorzien
Zetelafstand: min. 80-85 cm

Dat betekent voor jou: comfortabele zetels,
meer ruimte, heerlijk achteroverliggen,
uitgerust op je bestemming.

Verboden te roken

Onze autocars zijn steeds rookvrij.

Bagages

Maximaal één koffer (max. 95 cm lengte, 60 cm hoogte en 25 cm dikte) + een paar ski’s of snowboard + stokken per persoon. De laatste jaren brengen de deelnemers steeds meer en meer bagage mee.

De laadcapaciteit van de autocars is echter beperkt. Wij zullen er dan ook streng op moeten toezien dat niemand het toegelaten maximum overschrijdt. Te veel bagage wordt onherroepelijk geweigerd.

De organisator en de busmaatschappij zijn niet verantwoordelijk voor eventueel verlies, diefstal of beschadiging van de bagage.

Plaatsen en uren van vertrek

De plaatsen en uren van vertrek zullen later meegedeeld worden. Deze gegevens worden bepaald naargelang de wensen van de deelnemers en het aantal deelnemers. Wij trachten steeds het aantal vertrekplaatsen zo laag mogelijk te houden om de reistijd in te korten.

Er worden geen vaste plaatsen toegekend bij de heenreis. Bij de terugreis worden de zitplaatsen door de deelnemers gekozen volgens de inschrijvingsdatum van de reis.

Europese richtlijnen

De autocars rijden volledig conform de nieuwe Europese richtlijnen betreffende rij- en rusttijden.

Dit impliceert dat op sommige reizen gebruik zal worden gemaakt van de shuttledienst van het hotel of de plaatselijke skibus. Een autocar die ter plaatse blijft zal ook 1 tot 2 dagen niet kunnen rijden omwille van deze nieuwe wetgeving. Wij rekenen hiervoor op je begrip.