Ski- & snowboarduitrustingen

DGaly Sporte winkel Galy Sport te Brussel is meer dan 30 jaar specialist in kledij en materiaal voor skiën en snowboarden, evenals in het onderhoud van het materiaal.

Galy Sport importeert rechtstreeks de grote merken van ski's, skischoenen en skikledij en zij kunnen de laagste prijzen in België garanderen.

Experten werken in de winkel Galy Sport, en geloof ons, zij waren van goede raad toen wij ons skimateriaal gekocht hebben. Een gespecialiseerde verkoper gaf ons raad bij de keuze van de skischoenen, een andere gespecialiseerde verkoper informeert de klant over de aankoop van ski's.

Neem zeker eens een kijkje bij Galy Sport. Op 800m² meer dan 5000 artikelen in stock. Zij verkopen de beste merken zoals: Salomon, Rossignol, Atomic, Elan, Völkl, Movement, Ride, 5150, Stockli, en nog anderen...

Zij zijn ook expert in het onderhoud van je ski's en snowboards: van bijslijpen tot waxen!

 

Voordeel 'Go for SKI'

De geïnteresseerde personen en de deelnemers van onze skireizen mogen ons een 'waardebon' aanvragen die hen de mogelijkheid geeft om een klein geschenk te ontvangen bij de aankoop van materiaal of kledij vanaf een bedrag van 50 euro in de winkel Galy Sport.

Deze 'waardebons' zullen jullie op aanvraag overgemaakt worden (stuur ons een bericht).

 

Contactgegevens

  • Website: www.galy.be
  • E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
  • Stratenplan: Technologielaan 11 te 1082 Sint-Agatha-Berchem
  • Telefoon: 02/215.57.19 - Fax: 02/303.68.96
  • Opgelet: de winkel is nu gedurende het hele jaar open!

 

Videobeelden van Galy Sport

 

Kleine voorstelling van de winkel in video (NL & FR):