Hun geschiedenis

Le Refuge de Marie-LouiseChristophe Vilminot, oprichter van het bedrijf, koos de naam van het bedrijf als eerbetoon aan zijn grootmoeder Marie-Louise PIGNAL, een landbouwster in de vallei bij Les Gets. Hij herinnert zich nog goed de tijden die hij met zijn grootmoeder in deze berghut doorbracht om verschillende Savoyaardse producten te maken, zoals boter, tomme, diots... Soms was zelfs de hele familie die er samenkwam om de traditionele en warme Savoyaardse gerechten van hun bergen te proeven, zoals de fondue, de raclette, de goede vleeswaren en de zoetigheden.

In 2001 opende Christophe zijn eerste winkel in Les Gets. Nadien, in 2002, een tweede in Morzine. In 2014 begon hij online te verkopen en creëerde hij de website van Le Refuge de Marie-Louise. In 2020, midden in de gezondheidscrisis, besloot hij het bedrijf over te dragen om andere activiteiten te ontwikkelen.

Sophie en Philippe Berruer gaven een project in Quebec op en investeerden zich met hart en ziel in het Marie-Louise-avontuur!

 

Hun passie

De rijkdom en kwaliteit van hun regionale culinaire erfgoed, en in het algemeen van producten uit de bergen, droge worst, droge ham en kaas. Hun ambachtslieden, fabrikanten zijn gepassioneerd door hun vak en de producten die ze maken.

Hun doel is de plaatselijke ambachtslieden en het regionale erfgoed te steunen en u typische streekproducten van topkwaliteit aan te bieden.

Na meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van vleeswaren, waarbij zij een groot aantal recepten hebben ontwikkeld en geproduceerd, wilden zij hun kennis en ervaring inbrengen. Heel hun assortiment droge worst "Le Refuge de Marie-Louise" is gemaakt op basis van hun recept en hun knowhow.

 

Hun winkels

Hun winkels bevinden zich in het domein "Portes du soleil": 

  • In Les Gets, 459 rue du Centre, te 74260 Les Gets.
  • Te Morzine, 29 Taille du Mas du Pléney, te 74110 Morzine

U kan hen bezoeken vanaf de Kerstvakantie tot half april en van 1 juli tot half september. Buiten deze periodes reserveren zij hun activiteit alleen voor online verkoop.

 

Voordeel 'Go for SKI'

U heeft recht op een korting van 10% vanaf 50 euro aankoop, exclusief verzendingskosten.

Om van deze korting te genieten, plaatst u gewoon uw bestelling op de website https://www.refuge-de-marie-louise.com en voert u vóór de betaling de promotiecode "morzine22" in.

(korting geldig tot en met 31/12/2022)

 

Contactgegevens

  • Website: www.refuge-de-marie-louise.com
  • E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
  • Adres: 29 Taille du Mas du Pléney, à 74110 Morzine
  • Telefoon: +33.4.50.04.58.20